Att använda ett ord som unik kan bli lätt urvattnat och innehållslöst – alla platser är på sitt eget sätt unika. Det som gör Järvsö speciellt är att här blandas årstiderna, här kan du uppleva året runt, här får du ditt adrenalinförråd tömt, här fyller du på ditt livsförråd, här äter du den goda maten. Och du gör det inte på begränsade tider utan det här pågår hela tiden.

Magasin Järvsö är en central del i allt det här i sin roll att sammanfatta allt som finns att göra och uppleva i bygden. Det är också därför som magasinet är uppskattat, inte bara bland läsarna utan även bland annonsörerna.

Vi får dagligen höra hur företag som inte direkt är kopplade till upplevelseindustrin använder magasinet för att visa var det håller till och i slutändan få till en affär.

Magasin Järvsö är det självklara valet för dig som vill nå ut med ditt budskap till alla gäster som befinner sig i Järvsö, både sommar och vinter.

 

Content marketing

Med content marketing öppnar du upp en helt ny möjlighet att nå ut med ditt budskap. Tillsammans med Magasin Järvsös duktiga marknadsförare tar vi fram artiklar och bilder som passar din målgrupp. Efter det formges din annons i samma stil som Magasin Järvsös redaktionella artiklar.

• Var ute i god tid – antalet platser vi har är begränsade. Det är för att dessa annonser ska få maximal effekt och inte drukna bland allt annat.

• Gå ihop flera stycken. Det är ett kostnadseffektivt sätt att flera i samma bransch går ihop!

Kontakta oss för mer… eller vänta… vi kontaktar dig. Skulle du ändå vilja komma i kontakt med oss går det bra att mail på info@magasinjarvso.se eller ringa 0651-122 22.

Blädderstopp

Förutom baksidan – det överlägset bästa stället i magasinet att ha ett budskap. I magasinet sätter vi in ett tjockare papper. När man bläddrar i magasinet blir det per automatik att man stannar vid ditt budskap.

Här finns det två sidor. Antingen har du båda sidorna eller ”bara” den ena.

För bokning av blädderstopp tillkommer det 6 000:- per sida på ordinarie helsida.

Priser

Uppslag: 32 000:-

Helsida: 22 500:-

Halvsida, stående: 9 900:-

Halvsida, liggande: 9 900:-

Kvartsida: 5 600:-

Järvsöguiden, 1/8: 3 100:-

Järvsöguiden, 1/8 medköp*: 850:-

*Köper du en ordinarie annons i magasinet erhåller du 2 250:- rabatt på guiden.

Alla priser är exklusive moms och avdragbar reklamskatt 

Annonser lämnas färdiga till annons@magasinjarvso.se. Om vi ska tillverka annonsen utgår en produktionskostnad på 300:-

Utgivning och datum

Sommarmagasinet

Utgivning: I början på juni

Sista bokning och materialstopp: Vecka 20